Viikkotiedote 15.–22.2.2021

Sydäntalvi on parhaimmillaan, ja laskiaistiistaita vietetään ruokajaon merkeissä Klubitalolla. Toivottavasti jo ensi vuonna voimme lähteä yhdessä retkelle pulkkamäkeen ja makkaraa paistamaan.

Tällä viikolla on normaalisti ruokajaot tiistaina ja torstaina.

Keskiviikkona on jäsenten juttutuokio kello 10.00–11.00 Teamsin välityksellä. Teamsin käyttöopastusta saa tarvittaessa omalle laitteelle Klubitalolla. Kysy rohkeasti. 😊

Perjantaina on aurinkohetki kello 13.00. Siihen on mahdollisuus osallistua myös etänä Zoomin välityksellä. Saat kutsun perjantaina, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi listalle. 💻📲

Maaliskuussa alkavat kevään liveinfotilaisuudet Facebookissa. Ensimmäinen tilaisuus on maanantaina 15.3.2021 kello 12.30. Tilaisuudessa esiintyy Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n toiminnanjohtaja Milla Roos. Hänen aiheenaan on mielenterveysviranomaisten palvelut. Tervetuloa seuraamaan!

Lopuksi vielä muistutus turvallisuuden merkityksestä Klubitalolla. Käsienpesu, turvavälit, maskin käyttö ja ennakkoon ilmoittautuminen max 10 henkilöä. Vielä jaksetaan.

Hyvää ja talvista viikkoa kaikille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s