Viikkotiedote 12.4.–19.4.2021

Nyt on vihdoin aavistus keväästä ja tulevasta kesästä. 🌱🌷 Toivottavasti myös koronatilanne alkaa rauhoittua. Tällä viikolla alamme puuhailla vähän pihahommia. Tutkitaan, miten meidän perennat ovat selvinneet talvesta ja istutetaan mahdollisesti narsisseja.

Tiistaina ruokajako kello 11.30. Muistathan tämän! Vain ulkona tapahtuvaan ruokajakoon osallistujat eivät tule lainkaan sisätiloihin.

Keskiviikkona kello 10.00–11.00 voit osallistua jäsenten juttutuokioon Teamsin välityksellä. Kysy rohkeasti apua yhteyksien käytöstä.

Torstaina ruokajako kello 11.30.

Perjantaina on aurinkohetki Klubitalolla ja Zoomin välityksellä kello 13.00–13.30. Toivottavasti pääset mukaan.

Maanantai 19.4. aloitetaan normaalisti aamupalaverilla kello 9.00 ja viikkopalaverilla kello 9.30. Päivää vietetään työpainotteisissa merkeissä.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


Kevään infotilaisuudet jatkuvat Facebook-livelähetyksenä maanantaina 19.4. klo 12.30. Silloin vieraanamme on kehittämispäällikkö Sakari Tiitta OTE-säätiöstä. Hänen aiheenaan on tuetun työllistymisen palvelut.

Seuraaminen onnistuu parhaiten Facebookiin kirjautuneille käyttäjille. Kommenttiosuuteen on mahdollista kommentoida ja esittää kysymyksiä. Tervetuloa osallistumaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s