Viikkotiedote 3.–10.5.2021

Klubitalon ensimmäinen etäWappu on vietetty onnistuneesti Teamsissa isolla porukalla ja hyvien eväiden kera. Kiitos kaikille osallistujille.

Nyt odotellaan ilmojen lämpiämistä ja luonnon heräämistä kunnolla kevääseen. Kevään merkkejä on ollut näkyvissä jo jonkin aikaa. Sinivuokot ja valkovuokot kukkivat runsaina metsässä, ja aurinkoisilta rinteiltä voi bongata voikukkia. 🌼

Klubitalo on jälleen auki normaalisti kello 8.15–15.45. Päivä on edelleen jaettu kahteen vuoroon, ja kokoontumisrajoitus on 6 henkilöä. Työpainotteiseen päivään ilmoittaudutaan etukäteen puhelimitse tai ollessasi Klubitalolla.

Tiistaina ruokajako kello 11.30. Muistathan tämän! Vain ulkona tapahtuvaan ruokajakoon osallistujat eivät tule lainkaan sisätiloihin. Ilta-Karvettila kokoontuu toiminnan merkeissä kello 16 alkaen. Lisätietoja Elkeltä.

Keskiviikkona kello 10.00–11.00 voit osallistua jäsenten juttutuokioon Teamsin välityksellä. Kysy rohkeasti apua yhteyksien käytöstä.

Torstaina ruokajako kello 11.30.

Perjantaina on aurinkohetki Klubitalolla ja Zoomin välityksellä kello 13.00–13.30. Toivottavasti pääset mukaan.

Maanantaina 10.5. aloitetaan normaalisti aamupalaverilla kello 9.00 ja viikkopalaverilla kello 9.30. Päivää vietetään työpainotteisissa merkeissä.

Hyvää ja toimeliasta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s