Viikkotiedote 24.–31.5.2021

Toukokuun viimeistä viikkoa aloitellaan epävakaisissa merkeissä. Loppuviikolle on luvassa kesäisempää, joten voimme viettää enemmän aikaa pihalla. Muistathan että kokoontumisrajoitus on 10 henkilöä, ja Klubipäivä on jaettu kahteen osaan: aamupäivään ja iltapäivään. Klubitalolle voi soittaa (044-982 3431) ja kysyä vapaita paikkoja, vaikkapa samana päivänä.

Tiistaina ruokajako kello 11.30. Muistetaan rajoitukset ja terveysturvallisuus. Ruokajaon jälkeen on Klubikokous kello 13.00 alkaen. Kokoukseen voi osallistua etänä Teamsillä.

Keskiviikkona kello 10.00–11.00 voit osallistua jäsenten juttutuokioon Teamsin välityksellä. Kysy rohkeasti apua yhteyksien käytöstä. Aloittelemme myös Klubilehden postitusta.

Torstaina ruokajako kello 11.30. Klubilehden postitus jatkuu.

Perjantaina ennusteiden mukaan on hyvä pihapäivä. ☀ Silloin voisimme istuttaa kesäkukkia ja siistiä istutuksia. Pihaporukalle tarjoamme grillimakkaraa ja herkullista salaattia. 🌭 Iltapäivällä on aurinkohetki Klubitalolla ja Zoomin välityksellä kello 13.00–13.30. Toivottavasti pääset mukaan.

Maanantaina 31.5. päätetään toukokuu ja aloitetaan normaalisti aamupalaverilla kello 9.00 sekä viikkopalaverilla kello 9.30. Päivää vietetään työpainotteisissa merkeissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s