Viikkotiedote 7.–14.6.2021

Helteinen viikko tiedossa. Se tarkoittaa, että piha tarvitsee meidän antamaa vettä, jotta se jaksaa kukoistaa koko kesän.

Tällä viikolla aloitamme ruuan valmistuksen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ruokalistaa ei ilmoiteta vielä ennakkoon. Ruokaa valmistetaan jäsenten kanssa ja sen mukaan mitä ruokailijoita on aamuisin paikalla. Ruokaa tarjotaan työpainotteisiin päiviin osallistuville jäsenille veloituksetta toistaiseksi. Ruokaa ei tarjota ilman jäsenten osallistumista ruuan valmistukseen.

Tiistaina työpainotteinen päivä aloitetaan aamupalaverilla kello 9.00, ja sen jälkeen on viikkopalaveri kello 9.30. Ruokajako kello 11.30. Muistetaan rajoitukset ja terveysturvallisuus.

Keskiviikkona aamupalaveri kello 9.00. Kello 10.00–11.00 voit osallistua jäsenten juttutuokioon Teamsin välityksellä. Kysy rohkeasti apua yhteyksien käytöstä. Lounasta syödään kello 11.30.

Torstaina aamupalaveri kello 9.00. Ruokajako kello 11.30.

Perjantai aloitetaan aamupalaverilla ja lounasta syödään lounasta kello 11.30. Iltapäivällä on aurinkohetki Klubitalolla ja Zoomin tai Teamsin välityksellä kello 13.00–13.30. Saat kutsun sähköpostilla. Toivottavasti pääset mukaan.

Maanantaina 14.6. aloitetaan normaalisti aamupalaverilla kello 9.00 ja viikkopalaverilla kello 9.30. Päivää vietetään työpainotteisissa merkeissä ja lounasta syödään kello 11.30.

Klubilehden seuraavan numeron aiheena on valokuvat ja valokuvaus. Jos onnistut kesällä ottamaan kuvia, joilla on tarina, toimita ne henkilökunnalle, niin mahdollisesti julkaisemme kuvasi. 🌼🦋🙂

Voit myös käydä vastaamassa Mielenterveyden keskusliiton kyselyyn, jossa pyydetään ottamaan kantaa mielenterveyteen liittyviin käsitteisiin.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s