Ajankohtaista

Turvallisuusohjeet

Tutustu Klubitalon turvallisuusohjeisiin ennen talolle tuloa.

Sisäkenkäsuositus

Klubitalolla on otettu käyttöön sisäkenkäsuositus syksyllä 2019.

Klubitalon juhlavuoden avajaistilaisuus Facebookissa

Karvetin Klubitalo täyttää 25 vuotta vuonna 2021. Juhlavuoden avajaistilaisuus pidetään Facebookin livelähetyksenä keskiviikkona 20.1. kello 10.00–12.30. Katso tästä kutsu tilaisuuteen. Voit katsoa tallenteet alla olevista linkeistä:

  • Kaverin Klubitalo 25 vuotta yhteistyötä – avajaiset (linkki)
  • Karvetin Klubitalon 25 vuotta – avajaiset osa 2 (linkki)

Infotilaisuudet

Infotilaisuuksia voi seurata livenä tai katsoa jälkikäteen Klubitalon Facebook-sivuilta. Syksyllä 2020 järjestettiin neljä infotilaisuutta:

  • ma 14.9. terapeutti Tanja Kuoppala, Luova mieli (linkki)
  • ma 19.10. yrittäjä Matti Tikkanen, Neste Naantali liikenneasema (linkki)
  • ma 9.11. kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta (linkki)
  • ma 7.12. palvelumanageri Merja Lind, TE-toimisto (linkki)

Kevään 2021 infotilaisuudet:

  • ma 15.3. klo 12.30 Varsinais-Suomen Mielenterveysomaiset FinFami ry, toiminnanjohtaja Milla Roos, mielenterveysomaisten palvelut (linkki)
  • ma 19.4. klo 12.30 OTE-Säätiö, toimitusjohtaja Tanja Vanharanta, tuetun työn mahdollisuudet (linkki)
  • ma 17.5. klo 12.30 Varsinais-Suomen TE-toimisto, työkykykoordinaattori Katre Saaremäel, osatyökykyisten ja niihin liittyvät työnantajien palvelut (linkki)

Raision ja Naantalin seurakuntien keskusteluryhmä

Klubitalolla kokoontuvaa ryhmää vetävät Raision ja Naantalin seurakuntien diakoniatyöntekijät. Keskusteluryhmä jatkuu ensi vuonna heti kun koronatilanne on parempi ja rajoitukset poistuneet.

Vesijumppa

Vesijumppaa ei toistaiseksi ole.

Föli-kortti

Klubitalo voi ei järjestää jäsenkuljetuksia syksyn aikana. Jos olisit halukas tulemaan Raisiosta tai Naantalin keskustasta julkisilla kulkuneuvoilla, niin Klubitalo voi kustantaa sinulle haltijakohtaisen arvokortin Föliin.

Korttiin ladataan 20 €/kk ja sen lisäksi saat lomakkeen, johon kirjaat päivämäärät Klubitalo-käynneistä. Henkilökunta lataa kortit ja tarkastaa lomakkeen oikeellisuuden latauksen yhteydessä. Korttia ei saa käyttää henkilökohtaisiin matkoihin. Jos väärinkäyttöä havaitaan, oikeus kortin hallintaan poistuu.

Klubitalon järjestämään liikuntatoimintaan on mahdollista saada arvokortti käyttöön edestakaista matkaa varten. Esim. uintireissu Ulpukkaan tai vesijumppaan Aurinkosäätiön palvelutalolla.

Klubitalolta saa myös oman kangasmaskin, jota (kasvomaskia) suositellaan käyttämään julkisessa liikenteessä.