Ajankohtaista

Syksyn 2022 infotilaisuudet

Kaikki infotilaisuudet ovat nähtävissä paikan päällä ja Facebook-sivuillamme Karvetin Klubitalo Raisio-Naantali.

ma 22.8. klo 13–14 Mielenterveyden keskusliitto, kuntoutusneuvoja Irmeli Markkanen. Uusi alku -opas, infotilaisuus mielenterveyspalveluista.

ma 12.9. TE-toimisto, asiantuntija, työkykykoordinaattori Katre Saaremäel. Osatyökykyisten työmahdollisuudet, palvelut ja koulutukset.

ma 10.10. klo 13–14 Naantalin kaupunki, kaupunginjohtaja Laura Leppänen. Naantalin kaupungin ajankohtaiset asiat sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyen.

ma 14.11. klo 13–14 Raseko ammatillinen oppilaitos, opinto-ohjaaja Riikka Posti. Rasekon koulutustarjonta.

Sisäkenkäsuositus

Klubitalolla on otettu käyttöön sisäkenkäsuositus syksyllä 2019.

Vesijumppa

Vesijumppa Aurinkosäätiön palvelutalolla on keskiviikkoisin kello 12.30. Klubitalon jäsenille varattu 5 paikkaa. Ilmoittautumiset Klubille.

Föli-kortti

Klubitalo voi kustantaa sinulle haltijakohtaisen arvokortin Föliin Klubitalokäyntejä varten. Korttiin ladataan 20 €/kk ja sen lisäksi saat lomakkeen, johon kirjaat päivämäärät Klubitalokäynneistä. Henkilökunta lataa kortit ja tarkastaa lomakkeen oikeellisuuden latauksen yhteydessä. Korttia ei saa käyttää henkilökohtaisiin matkoihin. Jos väärinkäyttöä havaitaan, oikeus kortin hallintaan poistuu.

Klubitalon järjestämään liikuntatoimintaan on mahdollista saada arvokortti käyttöön edestakaista matkaa varten. Esim. uintireissu Ulpukkaan tai vesijumppaan Aurinkosäätiön palvelutalolla.

Klubitalolta saa myös oman kangasmaskin, jota (kasvomaskia) suositellaan käyttämään julkisessa liikenteessä.