Ajankohtaista

Turvallisuusohjeet

Tutustu Klubitalon turvallisuusohjeisiin ennen talolle tuloa.

Sisäkenkäsuositus

Klubitalolla on otettu käyttöön sisäkenkäsuositus syksyllä 2019.

Infotilaisuudet syksyllä 2021

Infotilaisuuksia voi seurata livenä tai katsoa jälkikäteen Klubitalon Facebook-sivuilta.

 • ma 13.9. klo 12.30 Tsemppi-Talon Paluu työelämään -hanke, hankepäällikkö, kuntoutusvalmentaja Petra Tuomisto, valmennuksen kautta kuntoutuminen työelämään (linkki)
 • ma 15.11. klo 12.30 psykiatrian erikoislääkäri Jukka Kärkkäinen, aiheena mielenterveyspalvelujen kehittämishaasteet. Alaotsake: Klubitalotoiminnan merkitys kuntoutuksessa
 • ma 13.12. klo 12.30 Turun AMK, erityisasiantuntija, projektipäällikkö Anna-Mari Rosenlöf, Kulttuurihyvinvointi kuntoutustyössä

Tallenteet syksyn 2020 ja kevään 2021 infotilaisuuksista

Syksyllä 2020 järjestettiin neljä infotilaisuutta:

 • ma 14.9. terapeutti Tanja Kuoppala, Luova mieli (linkki)
 • ma 19.10. yrittäjä Matti Tikkanen, Neste Naantali liikenneasema (linkki)
 • ma 9.11. kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta (linkki)
 • ma 7.12. palvelumanageri Merja Lind, TE-toimisto (linkki)

Keväällä 2021 järjestettiin kolme infotilaisuutta:

 • ma 15.3. klo 12.30 Varsinais-Suomen Mielenterveysomaiset FinFami ry, toiminnanjohtaja Milla Roos, mielenterveysomaisten palvelut (linkki)
 • ma 19.4. klo 12.30 OTE-Säätiö, toimitusjohtaja Tanja Vanharanta, tuetun työn mahdollisuudet (linkki)
 • ma 17.5. klo 12.30 Varsinais-Suomen TE-toimisto, työkykykoordinaattori Katre Saaremäel, osatyökykyisten ja niihin liittyvät työnantajien palvelut (linkki)

Klubitalon juhlavuoden avajaistilaisuus Facebookissa

Karvetin Klubitalo täyttää 25 vuotta vuonna 2021. Juhlavuoden avajaistilaisuus pidetään Facebookin livelähetyksenä keskiviikkona 20.1. kello 10.00–12.30. Katso tästä kutsu tilaisuuteen. Voit katsoa tallenteet alla olevista linkeistä:

 • Kaverin Klubitalo 25 vuotta yhteistyötä – avajaiset (linkki)
 • Karvetin Klubitalon 25 vuotta – avajaiset osa 2 (linkki)

Raision ja Naantalin seurakuntien keskusteluryhmä

Klubitalolla kokoontuvaa ryhmää vetävät Raision ja Naantalin seurakuntien diakoniatyöntekijät. Keskusteluryhmä jatkuu ensi vuonna heti kun koronatilanne on parempi ja rajoitukset poistuneet.

Vesijumppa

Vesijumppaa ei toistaiseksi ole.

Föli-kortti

Klubitalo voi ei järjestää jäsenkuljetuksia syksyn aikana. Jos olisit halukas tulemaan Raisiosta tai Naantalin keskustasta julkisilla kulkuneuvoilla, niin Klubitalo voi kustantaa sinulle haltijakohtaisen arvokortin Föliin.

Korttiin ladataan 20 €/kk ja sen lisäksi saat lomakkeen, johon kirjaat päivämäärät Klubitalo-käynneistä. Henkilökunta lataa kortit ja tarkastaa lomakkeen oikeellisuuden latauksen yhteydessä. Korttia ei saa käyttää henkilökohtaisiin matkoihin. Jos väärinkäyttöä havaitaan, oikeus kortin hallintaan poistuu.

Klubitalon järjestämään liikuntatoimintaan on mahdollista saada arvokortti käyttöön edestakaista matkaa varten. Esim. uintireissu Ulpukkaan tai vesijumppaan Aurinkosäätiön palvelutalolla.

Klubitalolta saa myös oman kangasmaskin, jota (kasvomaskia) suositellaan käyttämään julkisessa liikenteessä.