Karvettila

Karvettila on Karvetin Klubitalon 18–35-vuotiaiden nuorten aikuisten matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Toiminnan tarkoituksena on tukea erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia. Toimintaa suunnitellaan ja luodaan yhdessä nuorten tavoitteet huomioiden.

Henkilökohtainen ohjaus
Nuoren aikuisen toiveista lähtevää ohjausta arkeen ja elämänhallintaan. Henkilökohtaisten keskusteluiden ja toiminnallisten menetelmien avulla edistetään nuoren psyykkistä, sosiaalista ja fyysistä toimintakykyä. Ratkaisukeskeisten toimintapojen avulla voidaan kiireettömästi edetä kohti omia tavoitteita.

Nuorten aikuisten työhönvalmennus
Työhönvalmennus ohjaa ja tukee nuorta työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Tavoitteena on kartoittaa nuoren vahvuuksia ja osaamista sekä ohjata työhön ja opiskeluun hakeutumisessa. Osallistumalla Klubitalon töihin nuori voi matalalla kynnyksellä kokeilla erilaisia työtehtäviä. Työvalmennus sisältää myös tutustumiskäyntejä työpaikoille ja oppilaitoksiin.

Vapaa-ajan toiminta
Avoimen toiminnan lisäksi Karvettilassa järjestetään päivittäin ohjattua toimintaa. Nuorilla on mahdollisuus osallistua myös kaikkeen muuhun Klubitalon toimintaan. Osallistuminen on vapaaehtoista ja pääsääntöisesti maksutonta.

Sijainti ja aukioloajat
Karvettilan nuorten aikuisten tila sijaitsee Karvetin Klubitalon yläkerrassa.
Avoinna ma–pe kello 8.15–15.30, kahdesti kuussa myös kello 15.00–19.00.

Lisätietoja
Elke Eklöf, työvalmentaja, Karvettila – nuorten aikuisten yksikkö

Puhelin: 045-1830 830 (ma–pe kello 8.15–15.30)
WhatsApp: 045-1830 830
Sähköposti: karvettinuoret@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/karvettila/
Instagram: www.instagram.com/karvettila/

Vapaa-ajan toiminta

Maanantai:
klo 10.00–11.30 Bändipaja parittomilla viikoilla
klo 10.00 Naantalin sosiaalityöntekijä vierailee kerran kuussa

Tiistai:
klo 12.30 Ihan pihalla -ulkoiluryhmä

Keskiviikko:
klo 12.00–13.00 Biljardi

Torstai:
klo 9.00–13.00 Nuorten keittiöpäivä kahdesti kuussa
klo 12.30 Leivontaryhmä kahdesti kuussa

Perjantai:
klo 10.00 Biljardia
klo 13.00 Rentoryhmä
klo 14.00 Aurinkohetki

Muutokset mahdollisia. Talolla järjestetään ajoittain iltatoimintaa ja retkiä. Kysy lisää! Tarkempi ohjelma päivitetään viikoittain Facebookiin Karvettilan sivulle.

 

Tulossa kevätkaudella 2020

Torstaisin 30.1.–27.2. kello 13.00–14.30 Puhutaan minusta -ryhmä

Toiminnallisessa keskusteluryhmässä jutellaan rennossa ja positiivisessa hengessä siitä tärkeimmästä eli minusta itsestä. Mitkä ovat vahvuuksiani? Mistä haaveilen? Lisätiedot ja ilmoittautumiset Elkelle tai Mikalle. Parhaimman annin saat osallistumalla jokaiselle kerralle, mutta voit tulla mukaan myös yksittäisille kerroille.

Lauantaina 1.2. kello 9.00–17.00 Retki Teijon kansallispuistoon

Kierretään rauhalliseen tahtiin kaunis Matildanjärvi. Matkan varrella pysähdytään nuotiolle syömään eväitä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 28.1.

Perjantaina 21.2. Kehittämisristeily Viking Linella

Karvetin Klubitalon jo perinteeksi muodostunut kehittämisristeily risteillään perjantaina 21.2. Viking Linella. Piknik-risteilyn alkupuoliskolla suunnitellaan tulevaa toimintaa, jonka jälkeen ruokaillaan buffassa ja vietetään vapaa-aikaa shoppaillen tai vaikka laulaen karaokea. Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajallinen määrä! Ilmoittautuminen on sitova, kun omavastuu 15 € on maksettu joko käteisellä talolle tai Klubitalon tilille. Omavastuu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lähde mukaan viettämään idearikasta ja hauskaa päivää!

Keväällä 2020 tutustumiskäynnit työpaikoille ja oppilaitoksiin

Keväällä tehdään tutustumiskäyntejä eri työpaikkoihin ja oppilaitoksiin. Missä juuri sinä haluaisit vierailla? Kiinnostaako joku tietty ammatti? Oletko miettinyt, millaista opiskelu jossain tietyssä oppilaitoksessa olisi? Poikkea talolla ja kerro ideasi tai vinkkaa soittamalla, Mesellä tai WhatsAppilla. Tarkempia päivämääriä ilmoitellaan, kun vierailupaikat ovat selvinneet.

mainoskuva