Karvettila

Mikä?
Karvettila on Karvetin Klubitalon nuorten aikuisten matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Toiminnan tarkoituksena on tukea erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia. Karvettila tarjoaa tukea ja ohjausta arkeen, mielekästä tekemistä ja uusia sosiaalisia suhteita. Toimintaa suunnitellaan ja luodaan yhdessä nuorten aikuisten kanssa.

Nuorten aikuisten työhönvalmennus ohjaa ja tukee nuorta työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa, kuten kartoittaa nuoren vahvuuksia ja osaamista sekä ohjaa työhön ja opiskeluun hakeutumisessa. Osallistumalla Klubitalon töihin nuori voi matalalla kynnyksellä kokeilla erilaisia työtehtäviä. Työvalmennus sisältää myös tutustumiskäyntejä työpaikoille ja oppilaitoksiin.

Avoimen toiminnan lisäksi Karvettilassa järjestetään päivittäin ohjattua toimintaa. Nuorilla on mahdollisuus osallistua myös kaikkeen muuhun Klubitalon toimintaan. Osallistuminen on vapaaehtoista ja pääsääntöisesti maksutonta.

Kenelle?
Kaikille toiminnasta kiinnostuneille 18–35-vuotiaille, jotka kaipaavat mielekästä toimintaa ja rytmiä arkeen. Tervetuloa!

Missä?
Karvettilan nuorten aikuisten tila sijaitsee Karvetin Klubitalon yläkerrassa.
Avoinna ma–pe kello 8.15–15.30, kahdesti kuussa myös kello 15.00–19.00.

Lisätietoja
Elke Eklöf, työvalmentaja, Karvettila – nuorten aikuisten yksikkö
Mika Peltola, työvalmentaja, Karvettila – nuorten aikuisten yksikkö

Puhelin: 045-1830 830 (ma–pe kello 8.15–15.30)
WhatsApp: 045-1830 830
Sähköposti: karvettinuoret@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/karvettila/
Instagram: www.instagram.com/karvettila/

Vapaa-ajan toiminta

Maanantai:
klo 10.00–11.30 Bändipaja parittomilla viikoilla
klo 10.00 Naantalin sosiaalityöntekijä vierailee kerran kuussa

Tiistai:
klo 12.30 Ihan pihalla -ulkoiluryhmä

Keskiviikko:
klo 12.00-13.00 Biljardi

Torstai:
klo 9.00–13.00 Nuorten keittiöpäivä kahdesti kuussa
klo 12.30 Leivontaryhmä kahdesti kuussa

Perjantai:
klo 10.00 Biljardia
klo 13.00 Rentoryhmä
klo 14.00 Aurinkohetki

Muutokset mahdollisia. Talolla järjestetään ajoittain iltatoimintaa ja retkiä. Kysy lisää! Tarkempi ohjelma päivitetään viikoittain Facebookiin Karvettilan sivulle.

Tulossa kevätkaudella 2020

TO 30.1.-27.2. klo 13-14.30 PUHUTAAN MINUSTA – RYHMÄ

Toiminnallisessa keskusteluryhmässä jutellaan rennossa ja positiivisessa hengessä siitä tärkeimmästä eli minusta itsestä. Mitkä ovat vahvuuksiani? Mistä haaveilen? Lisätiedot ja ilmoittautumiset Elkelle tai Mikalle. Parhaimman annin saat osallistumalla jokaiselle kerralle, mutta voit tulla mukaan myös yksittäisille kerroille.

LA 1.2.2020 klo 9.00-17.00 RETKI TEIJON KANSALLISPUISTOON

Kierretään rauhalliseen tahtiin kaunis Matildajärvi. Matkan varrella pysähdytään nuotiolle syömään eväitä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 28.1.

PE 21.1. KEHITTÄMISRISTEILY VIKING LINELLA

Karvetin Klubitalon jo perinteeksi muodostunut kehittämisristeily risteillään perjantaina 21.2. Viking Linella. Piknik-risteilyn alkupuoliskolla suunnitellaan tulevaa toimintaa, jonka jälkeen ruokaillaan buffassa ja vietetään vapaa-aikaa shoppaillen tai vaikka laulaen karaokea. Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajallinen määrä! Ilmoittautuminen on sitova, kun omavastuu 15€ on maksettu joko käteisellä talolle tai Klubitalon tilille. Omavastuu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Lähde mukaan viettämään idearikasta ja hauskaa päivää!

KEVÄÄLLÄ 2020 TUTUSMISKÄYNNIT TYÖPAIKOILLE JA OPPILAITOKSIIN

Keväällä tehdään tutustumiskäyntejä eri työpaikkoihin ja oppilaitoksiin. Missä juuri sinä haluaisit vierailla? Kiinnostaako joku tietty ammatti? Oletko miettinyt, millaista opiskelu jossain tietyssä oppilaitoksessa olisi? Poikkea talolla ja kerro ideasi tai vinkkaa soittamalla, mesellä tai whatsappilla. Tarkempia päivämääriä ilmoitellaan, kun vierailupaikat ovat selvinneet.

mainoskuva