Karvettila

Toiminnan tarkoituksena on tukea erilaisissa elämäntilanteissa olevia 18–35-vuotiaita nuoria aikuisia. Toimintaa suunnitellaan ja luodaan yhdessä nuorten tavoitteet huomioiden.

Henkilökohtainen ohjaus
Nuoren aikuisen toiveista lähtevää ohjausta arkeen ja elämänhallintaan. Henkilökohtaisten keskusteluiden ja toiminnallisten menetelmien avulla edistetään nuoren psyykkistä, sosiaalista ja fyysistä toimintakykyä. Ratkaisukeskeisten toimintapojen avulla voidaan kiireettömästi edetä kohti omia tavoitteita.

Nuorten aikuisten työhönvalmennus
Työhönvalmennus ohjaa ja tukee nuorta työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Tavoitteena on kartoittaa nuoren vahvuuksia ja osaamista sekä ohjata työhön ja opiskeluun hakeutumisessa. Osallistumalla Klubitalon töihin nuori voi matalalla kynnyksellä kokeilla erilaisia työtehtäviä. Työvalmennus sisältää myös tutustumiskäyntejä työpaikoille ja oppilaitoksiin.

Vapaa-ajan toiminta
Avoimen toiminnan lisäksi Karvettilassa järjestetään päivittäin ohjattua toimintaa. Nuorilla on mahdollisuus osallistua myös kaikkeen muuhun Klubitalon toimintaan. Osallistuminen on vapaaehtoista ja pääsääntöisesti maksutonta. Talolla järjestetään ajoittain iltatoimintaa ja retkiä.

Sijainti ja aukioloajat
Karvettilan nuorten aikuisten tila sijaitsee Karvetin Klubitalon yläkerrassa. Avoinna ma–to kello 8.00–15.30, pe klo 8.00-13.30.

Lisätietoja
Elke Eklöf, työvalmentaja, Karvettila – nuorten aikuisten yksikkö

Puhelin: 045-1830 830 (ma–to kello 8.15–15.30, pe klo 8.15-13.30)
WhatsApp: 045-1830 830
Sähköposti: elke.eklof@karvetinklubitalo.fi
Facebook: www.facebook.com/karvettila/
Instagram: www.instagram.com/karvettila/

mainoskuva

Advertisement