Keittiöyksikkö

Yksikön tehtävänä on valmistaa arkipäivisin edullinen ja ravitseva lounas. Ruoka on monipuolista kotiruokaa. Ruuan tekemisen tarkoituksena on myös opettaa ja kannustaa jäseniä tekemään samaa ruokaa kotonakin. Keittiössä työskentelee päivittäin ohjaajan kanssa 4-8 jäsentä.

Keittiöyksikkö järjestää viikkopalaverin, jossa suunnitellaan tulevia ruokalistoja ja keskustellaan keittiön toimintaan liittyvistä asioista.

Keittiöyksikkö valmistaa myös tarjoilut eri tilaisuuksiin, muutaman hengen kokouksista isoihin juhliin. Juhlapyhien (joulu, uusi vuosi ja vappu) ruoat valmistetaan kaikki itse. Näin juhla-ateriat antavat yksikölle paljon hyödyllistä ja opettavaista tekemistä.

Keittiöyksikön väki järjestää sieni- ja marjaretkiä, jonka vuoksi olemme marjojen suhteen lähes omavaraisia koko talven.

Mainokset