Ruokajako

Klubitalon oma ruokajako alkaa tiistaina 2.4.

Jako on tiistaisin ja torstaisin, numeroiden jako alkaa 9.30. Kantajien oltava paikalla klo 8.45. Auto lähtee klubilta klo 9.00 noutamaan ruokia. Meille sovitut kaupat ovat Naantalissa.

Ruokajaon pääkoordinaattoreina toimivat Tarja ja Marcus. Marianne Klubitalon henkilökunnan edustajana. Timppa kuskina ja kaksi kantajaa.

Karvetin ruokajaon säännöt 2019

Karvetin Klubitalon ruokajako on vain jäsenille tarkoitettu jäsenvetoinen etu, johon Karvetin Klubitalon henkilökunta on mukana turvaamassa, että operaatio ruokakassin velvoittamat säännöt ja arvot toteutuvat. Vetäjän sana on ruokajaossa laki ja sitä on noudatettava, vaikka se ei miellyttäisikään, tässä tukena Marianne.
Kaikki ruokajakoon osallistuvat jäsenet osallistuvat kykyjensä ja voimavarojensa mukaan:

1. Kantamiseen
2. Järjestelemiseen/ merkkaamiseen
3. Jälkisiivoukseen

On kohteliasta ilmoittaa ruokajaon vetäjille syy miksi ei voi osallistua em. tehtäviin. Mikäli jäsenellä on sovittu työtehtävä samaan aikaan tai mikäli klubin henkilökunta vaatii osallistujan huomiota, voidaan tämä katsoa päteväksi syyksi poissaoloon. Ruokajaon sija 4-30 jaetaan alkaen klo 9.30. Sija 1 menee vetäjälle ja sijat 2 ja 3 menevät kantajille. Aiheeton oleskelu teltassa ja hedelmien ja muiden pientuotteiden ottaminen ilman lupaa, on hygienia syistä kielletty. Ruokajaon tussit saa vetäjältä.
Mikäli ruokajaon sääntöjä ei noudata seuraa siitä varoitus. Jos hakija saa kolmannen varoituksen, johtaa se kahden viikon karenssiin.
Mikäli säännöissä on epäselvyyksiä ne voi ottaa esille Klubikokouksessa, joka järjestetään määräajoin kerran kuukaudessa. Jakajalle voi myös antaa suoraan asiallista palautetta. Räyhäämisestä tai huonosta ja asiattomasta käytöksestä seuraa myös varoitus.

Säännöt tiivistettynä
1. Ruokajaossa on vain 1 vetäjä kerralla + henkilökunnan edustaja
2. Ruokajaon vetäjällä on vastuu ruokajaon sujumisesta, joten kaikkien toimittava
hänen ohjeidensa mukaisesti
3. Kaikkien hakijoiden on osallistuttava kaikkiin kolmeen osa-alueeseen
kykyjensä mukaisesti
4. Jaossa on käyttäydyttävä asiallisesti ja rauhallisesti. Töniminen, hosuminen, etuilu,
rynniminen, huutaminen ja räyhääminen on kielletty. Jos on sanottavaa jostain,
sanotaan se vetäjälle tai henkilökunnan edustajalle.
5. Ruokajaossa uhkailu ja väkivaltainen käytös johtaa välittömästi karenssiin
6. Ruokajako on tiistaina ja torstaina heti kun kuormat ovat tulleet ja lajittelu on valmis

Mainokset