Turvallisuusohjeet

Turvallisuusohjeet on päivitetty 18.6.2021.

Tiedote jäsenille 18.6.2021

Karvetin Klubitalon toiminta muuttuu maanantaista 21.6.2021 alkaen. Syynä alueellisten koronarajoitteiden höllentyminen Varsinais-Suomessa.

Voimassa olevat rajoitukset

Sisätilojen kokoontumisrajoitus on poistunut. Toivomme kuitenkin edelleen ilmoittautumisia toimintaamme. Sisätiloissa noudatamme edelleen turvavälien pitämistä ja kasvomaskin käyttöä. Ilmoittaudu soittamalla Klubitalon puhelimeen 044-982 3431. Ulkotiloissa ei tarvitse pitää maskia, mutta pidämme turvavälit ja desinfioimme kädet.

Keittiöyksikön ruokailu

Ruokailuun ilmoittaudutaan sitovasti viimeistään edellisenä päivänä. Valmistamme kesäaikana ruokaa pääosin ulkosalla tilanteen mukaisesti pääosin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ruokalistaa ei ilmoiteta vielä ennakkoon. Ruokaa valmistetaan jäsenten kanssa sen mukaan mitä ruokailijoita on aamuisin paikalla. Ruokaa tarjotaan työpainotteisiin päiviin osallistuville jäsenille veloituksetta toistaiseksi. Ruokaa ei tarjota ilman jäsenten osallistumista ruuan valmistukseen.

Työ- ja koulutusyksikkö

Aloitamme jäsenille ATK-ohjauksen ja englannin kielen opetuksen. Opetus tapahtuu erikseen sovittaessa jäsenvetoisesti. Lisätietoa antaa Marianne Nohrström.

Nuorten aikuisten yksikkö Karvettila

Aloitamme erillisen nuorten aikuisten toiminnan. Lisätietoa antaa Elke Eklöf.

Toiminnasta yleisesti

1. Klubitalo on maanantaista torstaihin auki kello 8.15–15.45. Myös perjantaisin talo avataan kello 8.15, mutta suljetaan jo kello 13 alkavan aurinkohetken jälkeen.

2. Klubitalon päivä jakautuu aamupäivään kello 8.15–12.00 ja iltapäivään kello 12.00–15.45.

3. Toivomme ilmoittautumisia ennakkoon Klubitalolle soittamalla 044-982 3431 tai olemalla muutoin yhteydessä henkilökuntaan.

4. Ruokajako jaetaan normaalisti tiistaisin ja torstaisin.

5. Sähköinen e-Klubitalotoiminta jatkuu keskiviikkoisin jäsenten juttutuokioina ja perjantaisin aurinkohetkinä. Henkilökunta jatkaa osittain etätöissä ja pitää yhteyttä jäseniin.

Muistetaan edelleen nämäkin turvaohjeet

 • Flunssaoireisena osallistuminen on kiellettyä ja toimintaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Klubitalon poikkeusajan ohjeita.
 • Palvelutaloissa asuvien iäkkäiden jäsenten tai muuhun riskiryhmään kuuluvien suositellaan olemaan osallistumatta Klubitalotoimintaan toistaiseksi.
 • Henkilökunta kirjaa jäsenet sisään ja ulos tullessa.
 • Klubitalolla pidetään 2–3 metrin turvavälit kaikissa tilanteissa. Henkilökunta valvoo tämän toteutumista.
 • Tehostetaan käsihygieniaa. Kädet pestään aina Klubille saavuttaessa ja sieltä lähdettäessä.
 • Jokainen pyyhkii tietokoneen näppäimistön ja koneen käytön jälkeen.
 • Jokainen huolehtii, että WC jää siistiksi oman käynnin jälkeen.
 • Jos ruokailu järjestetään, niin keittiössä pidetään kasvomaskin lisäksi suojakäsineitä ja suojapäähinettä.
 • Operaatio Ruokakassin ruokajakoa toteutetaan jäsenvetoisesti. Henkilökunta ei toteuta ruokajakoa. Ruokajaon kuljetuksen ja ruokahuollon yhteydessä pidetään kasvomaskia ja suojakäsineitä.
 • Käsityökerhoa järjestetään erikseen tiedotettavina ajankohtina.
 • Nuorten aikuisten toiminta jatkuu sähköisenä e-Klubitalotoimintana aiemman muotoisena.
 • Aamu- ja ilta-ajoja ei poikkeusaikana ajeta.